9. Chakra – Soul Blueprint

kr349,00 inkl. mva

CHAKRAOLJE NUMMER 9 – SOUL BLUE PRINT

Sjelens minne, høyere innsikt, forsterker sansene, åpner for healing og klarsyn (solar plexus)

Brukes for å finne dine individuelle totale ferdigheter, og evner du har lært i alle dine andre liv. Brukes for å komme i kontakt med din sjels BLUE PRINT, og ulike spor og lærdom.

Inneholder oljer av: Monoi, lavendel, myrt, lime, hiba grapefrukt pluss lyden av lotus og hvit safir.

Ved hjelp av denne oljen så bidrar den til å få direkte tilgang til sjelens minne gjennom høyere oppfatning. Brukes som alle andre chakraoljer. Du kan få følelsen av utvidet bevissthet, eller det kan manifestere seg som lyder og bilder i drømmer. Denne chakraolje vil også koble til i Solar plexus chakra når den brukes.

Chakra No 9 – lyden av lotus vil bidra til å åpne en tilkobling til de åndelige organene og som skaper et sterkt hvitt lys. Hvit safirlydene hjelper for å integrere opplevelsen i fysiske liv.

Kategorier: ,
Want a discount? Become a member!

BLI KJENT MED DE HØYERE CHAKRA FOR ÅNDELIG UTVIKLING OG HARMONISERING

Disse naturlige blandingene av eteriske oljer, planteoljer og naturlige plantefarger, lager en unik signatur av plantens vibrasjoner.

Sammen med verdifulle krystall vibrasjoner og biolyder har de en medvirkende resonans når vi åpner opp hvert enkelt chakra.

Disse oljene er basert på lyder og essenser fra blomster og krystaller. De kan brukes i aura- og chakra balansering, massasje, yoga, meditasjon, parfyme og hjelp til selvhjelp.

HVORDAN BRUKE DISSE CHAKRAOLJENE FOR  ÅNDELIG UTVIKLING OG HARMONISERING

Du velger hvilke chakraolje du vil bruke ved å bestemme deg for effekten du vil oppnå og deretter gi energi og arbeide over kronen.

Bruk gjerne den blanke chakraoljen først (Transpersonal) for å rense auraen din slik at chakraoljene får større effekt. Etter bruk av hver chakraolje avslutt gjerne med den blanke chakraoljen igjen for å beskytte jobben du har gjort.

Ta noen dråper i hendene av ønsket chakraolje og gni dem sammen. Lukt på hendene tre ganger, sentrer deg og før hendene i auraen over hodet.

Ved f.eks bruk av chakraolje nr.10 Guddommelig kreativitet kan du lese teksten og holde søkelys på intensjonen. Denne oljen bidrar til å forene det feminine og det maskuline, ta valg og skritt i en ny retning.

Får du motstand, er det fint om du kan bevege hendene ute i auraen over hodet for å eventuelt løse opp det som blokkerer.

Avslutt med å føre hendene ned til det chakra som er nevnt i teksten, i dette tilfellet, før hendene ned til ditt hara-chakra og smør oljen her.

Alle fire oljene brukes på samme måte.

Åndelig harmonisering – bruk av en oljene alene. – Skal brukes over kronen med den intensjon eller visualisering av chakraolje som er valgt.

Åndelig utvikling – behandling med chakraoljer 1 – 7 og de nye sammen.

Vekt 56 g
Dimensjoner 11 × 3 × 3 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv